יום רביעי, 26 באוקטובר 2016

כל הבריאות שבשומשום – למה כדאי לנו לשלב טחינה בתפריט היומי שלנו?

גרעיני שומשום הם בעלי צפיפות תזונתית גבוהה ונחשבים זה אלפי שנים "אוצר" בריאותי: מזון חשוב, איכותי וטעים. מערכת העיכול שלנו מתקשה לעכל גרעיני שומשום שלא נלעסו היטב, לכן טחינה וחלבה הן מוצרי המזון המועדפים על מנת ליהנות מיתרונותיהם של גרעיני השומשום. טחינה גולמית מלאה עשויה מ-100% גרעיני שומשום, ללא תוספים וללא משמרים. חלבה היא הגרסה המתוקה של הטחינה ועשויה ברובה מגרעיני שומשום בתוספת סוכרים ותמצית שורש ספונריה.



רוצים לדעת עוד על יתרונותיו הבריאותיים של השומשום?

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה