יום שני, 30 במאי 2016

טחינה בארכה - המאפים שניתן להכין עם טחינה

טחינה היא מאכל פופולרי מאוד באזורנו ובעולם, עם שלל יתרונות: היא מזינה ובריאה וניתן לשלב אותה כמעט בכל מסגרת. עם זאת, לא הרבה יודעים שטחינה לא מתאימה רק לבשרים ולסלטים, אלא גם למאפים, מלוחים ומתוקים כאחד. למעשה, ניתן לשלב טחינה באפייה כתחליף לביצים וכחומר גלם שמשפר את התוצר וכן כמרכיב עיקרי במאפה עצמו. להלן מספר דוגמאות למאפים שניתן להכין עם טחינה.



לקריאת הפוסט המלא לחצו טחינה בארכה

המותג ‘בארכה’ המוכר בשל שני מוצרי הדגל שלו - טחינה בארכה וחלבה בארכה, הוא המותג המוביל של חברת רושדי תעשיות מזון.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה