יום שלישי, 27 בדצמבר 2016

חציל קלוי בטחינה משודרג בעגבניות וברימונים

טחינה בארכה עם עגבניות ורימונים - מצע מצוין לחציל הקלוי!




השילוב של טחינה בארכה עם חצילים קלויים הוא שילוב מנצח במטבח הישראלי. זהו שילוב שנחשב  כמנה ראשונה קלילה וטעימה במסעדות ובבתים רבים. כל אחד מכין את המתכון על פי הטעם. הנה הצעה של השף ניר צוק לשדרג את המתכון הסטנדרטי ולקבל חציל קלוי על טחינת עגבניות ורימונים, מתוך אתר "וואלה".

למתכון המלא, עברו לאתר של: טחינה בארכה

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה